elenru

Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Ακαδημίας

Στόν Ἱερό Ναό μας γίνονται συνάξεις φοιτητῶν καί νέων μέ σκοπό τήν πνευματική τους καλλιέργεια καί διοργανώνονται ἡμερίδες καί διαλέξεις μέ θέματα κοινωνικοῦ  προβληματισμοῦ. Παράλληλα οἱ νέοι σπουδαστές τῆς Σχολῆς Βυζαντινῆς Μουσικῆς συμμετέχουν σέ δραστηριότητες τοῦ Ναοῦ.

Στις αίθουσες  του γνωστού υπό την ονομασία ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΟ το οποίο ευρίσκεται παραπλεύρως του Ναού μας λειτουργούν Σχολή Βυζαντινής Μουσικής αναγνωρισμένη από το Κράτος Αρ. Απ. Υπ. Πολιτισμού 51630/3-394 ΦΕΚ τ. Β’ 17-5-93 και φιλοξενείται Σχολή Παραδοσιακών οργάνων.

Ο Ιερός Ναός καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι χώροι να είναι ευπρεπείς και το κλίμα πάντα εκκλησιαστικό και φιλόξενο.

Οι μέχρι σήμερα απόφοιτοι–πτυχιούχοι της σχολής ανέρχονται σε εκατοντάδες και εξυπηρετούν με φόβο Θεού τα ιερά αναλόγια ναών της Αθήνας και των προαστίων αλλά και των ναών του αποδήμου Ελληνισμού.

 

Οι εγγραφές αρχίζουν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η φοίτηση σύμφωνα με το καταστατικό της σχολής είναι δωρεάν εκτός από την εγγραφή και τα εξέταστρα. Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από την Εκκλησία της Ελλάδος και το Κράτος και λειτουργεί σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές στα τηλέφωνα, 2102236961, 6944464414.

Designed by web-develop.gr Copyright @2021